Главна роля: Орлин влиза в кожата на банков служител (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

20-05-2013, 14:10

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Чаровникът отрече раздяла с Яна, всичко било наред

Огромната усмивка на секссимвола на българската поп музика Орлин Павлов плени пловдивчанки. Чаровникът, който за пореден път гостува в града ни, пък не се сдържа и грабна една дама от публиката. Двамата нажежиха обстановката с кръшна салса, видя репортер на Plovdivutre.bg. Павлов бе победител в миналото издание на "Денсинг старс" и научените тогава движения все още разтуптяват женските сърца.

В Пловдив Орлин отрече и един упорит слух – че са разделени с половинката си Яна, която напоследък е свързвана с партньора й в "Денсинг старс" Петко. Той отбеляза, че с нея са много щастливи и в момента всичко е наред. Въпреки това чаровникът сподели, че все още не е готов за брак и деца.

Орлин разкри още, че започва снимки в нов български филм. След последното си участие в "Отплата", където изигра дясната ръка на основния персонаж, сега е с главна роля в "Живи легенди".  В новата продукция той ще се превъплати в банков служител. Красавецът обаче не пожела да сподели повече подробности, оставяйки ни да дочакаме готовата лента. Снимките на "Живи легенди" вече са стартирали.

На морето, в София, извън страната също ще има снимки – на най-различни места, отбеляза той.