Футболистите на Нефтохимик с първа тренировка за седмицата

Спорт

20-05-2013, 14:42

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В същото време вървят и активни действия за намиране на средства, с които клубът да гарантира своето участие в А футболната група

Тази сутрин играчите на Нефтохимик направиха първа тренировка за новата седмица след двудневна почивка в събота и неделя. С отбора след травма занимание проведе и халфа Станмен Ангелов, който пропусна двубоя с Калиакра поради разтежение на мускул. Самия той вече се чувства добре и се очаква да попадне в групата за двубоя със Спартак Плевен.

По-късно днес се очаква решението на СТК по молбата на Нефтохимик, мачът от последния кръг да се играе в различен ден от 25 май, поради заетостта на стадион Лазур.

Днес феновете на отбора разпространиха съобщение, в което се казва, че се отказват от планираните тържества по повод влизането на отбора в А група.

Ето и целия текст: Във връзка с неиздължените възнаграждения от страна на ПФК Нефтохимик 1962 към играчите и служителите на клуба, ръководството на СНЦ" Клуб на привържениците на Нефтохимик" взе решение да отмени подготовката за празненството по случай влизането в А група след последния мач за 2012/2013 година със Спартак Плевен. Не е коректно спрямо момчетата, които извоюваха завръщането ни в А група, да празнуваме каквото и да било при положение, че в момента те се чудят как да оправят неплатените си сметки и други задължения”.

Наистина в клуба има известно забавяне в изплащането на възнагражденията на футболисти и служители. В същото време вървят и активни действия за намиране на средства, с които клубът да гарантира своето участие в А футболната група.