Футболните национали на лагер в Созопол

Спорт

20-05-2013, 15:19

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В селекцията на Владо Стоянов трима бургаски футболисти се очаква да играят като титуляри в мачовете на националите

Юношеският национален отбор по футбол на България до 19 години със селекционер бургазлията Владо Стоянов се събира за лагер преди решителните мачове за класиране на Европейското първенство. Младите лъвчета идват на 27 май в Созопол и ще тренират на новия стадион в града. Предвижда се и една контрола, най-вероятно срещу местния тим. На 2 юни нашите заминават за Порто, където на 4-ти ще срещнат тима на домакините.

В селекцията на Владо Стоянов трима бургаски футболисти се очаква да играят като титуляри в мачовете на националите. Това са Милчо Ангелов и Станислав Дрянов от Черноморец, както и изгряващата звезда на нафтата Милен Гамаков.

По време на елитния кръг в Португалия ше присъстват мениджъри от най-големите европейски клубове, които ще следят за млади таланти. Основно се очакват скаути, които работят с английски, немски, испански и португалски клубове, които търсят футболисти от това талантливо поколение.

Ето и датите на срещите на нашите момчета:

4 юни 2013 г., "Ещадио до Мар", Порто, 20:00 часа: Португалия - България
6 юни 2013 г., "Ещадио Мунисипал", Повоа де Варзим, 18:00 часа: Дания - България
9 юни 2013 г., "Ещадио Мунисипал", Повоа де Варзим, 20:00 часа: България - Чехия

Само победителят в квалификационна група 3 от елитните пресявки  се класира за Евро 2013 в Литва, което ще бъде от 20-ти юли до 1-ви август.