ЦСКА: Направихме всичко, за да вземем лиценз

Спорт

20-05-2013, 17:20

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Червените" чакат решение на съда по казуса "Стойчо Младенов"

Ръководните фактори в ЦСКА цял ден избягват да говорят за лиценза на клуба, чието бъдеще се решава до часове. В крайна сметка "червеното" ръководство реши да се обърне към привържениците и футболната общественост чрез съобщение в клубния сайт. В него се казва, че ръкодоството на ЦСКА е направило всичко възможно клубът да получи така важния документ от Лицензионната комисия. И днес от "Армията" не се разбраха със Стойчо Младенов, който е единствената пречка клубът да получи лиценз.

Ето и пълното съобщение в официалния сайт на ЦСКА:

"Във връзка с лицензирането на ПФК ЦСКА ЕАД за участие в евротурнирите и вътрешното първенство, бихме желали да Ви информираме за следното:

Клубът е изпълнил всички изисквания по финансовите критерии. Изплатени са всички ликвидни изискуеми задължения, които не са обект на съдебни спорове.

Относно казуса „Стойчо Младенов”, ПФК ЦСКА е изпратил до лицензионната комисия към БФС мотивирано становище, доказващо наличието на съдебни спорове по отношение на размера на неговото вземане. Този казус ще се разглежда в българския съд, който е единствено компетентен да се произнася по трудови спорове."

 

Още спортни новини тук