Зума: Има много варианти за бъдещето на Локо, чакаме най-добрия

Спорт

21-05-2013, 15:09

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Димитър Иванов

Всичко от Автора

Марешки беше толкова точен с премии и заплати, колкото е точен като бизнесмен, заяви легендата на черно-белите

Спортният директор на Локо (Пд) Христо Бонев официално потвърди днес, че Веселин Марешки се оттегля от клуба. Зума направи това на пресконференция пред медиите.

Ето какво каза легендата на черно-белите:

Първо искам да поздравя моите съотборници и треньора на отбора (б.р. Атанас Драмов), който преди 30 години спечели Купата на Съветската армия. Искам да им пожелая здраве и да изпитват много радости с отбора на Локомотив.

Г-н Марешки обяви пред мен, Наско Узунов и Стефан Генов, че няма намерение да издържа повече отбора. Причините той си ги знае. Искам да му благодаря от името на всички за това, че в един изключително труден момент дойде и инвестира доста средства и съумя една година да издържа Локомотив.

Важното е, че той въведе един ред в клуба, който не е съществувал досега. Беше толкова точен с премии и заплати, колкото е точен и като бизнесмен. Потвърди, че каквото е обещал на феновете за Трибуна Бесика, ще го направи.

Убеден съм, че когато нещо от Локомотив ти влезе в кръвта, ще го носиш до края на живота си. Затова съм сигурен, че ако се наложи, Марешки ще помага отново.

Има много варианти за бъдещето на Локомотив, от които чакаме най-добрия.