Три момчета изнасилиха 12-годишна и заснеха клип

Трима американски младежи качиха видео в интернет, в което показват как заплашват и изнасилват 12-годишно момиче

Трима американски младежи насилиха 12-годишно момиче, след което качиха клип с деянието си в интернет, съобщи “Дейли Мейл“. Извършителите – две 16-годишни и едно 15-годишно момче – дори се похвалиха с “геройството“ си във Facebook.

 

Скандал Фриц, един от насилниците, подмамил нищо неподозиращата девойка в дома си, където по-малкият Кенет Браун я заплашил с пистолет и принудил да слезе в мазето, където да се “погрижи“ за приятелите му. Именно там започнало жестокото изнасилване. Пръв бил Фриц, а след него се присъединили Браун и приятеля им Джъстин Апълуайт. Според сведенията на прокурора по повдигнатото дело момичето отказало да прави секс, но младежите я насилили въпреки молбите й.

 

Минал цял ден, докато жертвата разкаже на някого за случилото се и постъпи в болницата. Бил подаден сигнал и в полицията.

 

Самите момчета качили видео с деянието си два дена по-късно. Качеството на материала било достатъчно добро, за да се види как девойката е изнасилена против волята си, както и да се чуят придружаващите мерзавството псувни от страна на младежите.

 

В петък момчетата се изправиха пред съда с обвинения за подмамване и изнасилване. На заседанието им бе определена гаранция от 900 000 долара всеки. Следващото заседание по делото им е на 6 юни, където ще бъдат съдени като възрастни.