Бразилски Дон Жуан бяга през прозореца (ВИДЕО)

Пловдив Лайф

21-05-2013, 18:23

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пожарна спасява закъсалия любовник, тълпата ликува

Видеоклип, в който любовник бяга през прозореца от разярен съпруг в бразилския град Сао Паулу, стана хит в интернет. В забавните кадри, заснети от случаен минувач по улицата, първоначално се вижда и чува бурен семеен скандал на балкона на жилищна сграда, а малко след това от съседния прозорец изскача полугол мъж.

Тълпа зяпачи веднага се събира долу, отбелязва местният канал R7 Noticias. В разгара на караницата измаменият мъж и невярната жена се счепкват и хвърлят от балкона на третия етаж бяла риза, която с ефектен полет се приземява на тротоара.

Междувременно вляво от тях събитията се развиват стремително. Мъжът по бели гащи започва да се спуска от прозореца на апартамента по импровизирано въже от навързани чаршафи. Накрая той скача върху голям тюфлек, подложен предвидливо от екипажа на пристигналата пожарна кола.

За 5 дни видеото събра над 1 милион влизания в YouTube, коментират го всички. Според някои случката силно напомня на шоу от типа „Скрита камера“, а според други може да е част от нестандартна рекламна кампания. Дали скандала е истина или спектакъл - така и не става ясно. Със сигурност обаче е забавно да се гледа, предава Факти.бг