Радуканов си тръгва от ЦСКА след мача с Пирин (ГД)?

Спорт

22-05-2013, 12:10

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Наследникът му ще бъде обявен до дни от ръководството на "армейците"

Ръководството на ЦСКА е взело решение да смени Милен Радуканов след края на първенството. В тази връзка до края на седмицата ще стане ясно името на новия треньор, пише "Меридиан мач". Шефовете все още обсъждат различни варианти от България и чужбина. Управата на няколко пъти направи сериозни грешки при избора на треньор. Този път Димитър Борисов няма да се подава на емоциите и да се вслушва напълно в мнението на съветниците си. Първан Първанов-Перо и компания вече са готови с предложенията, но този път ако от "Титан" искат резултати, трябва да бъдат внимателни. Непрекъснатите треньорски рокади са част от ежедневието на ЦСКА. Гърнето обещава нещо различно сега и задължителната цел пред "армейците" е титлата.
 
Милен Радуканов и помощниците му са крайно разочаровани от отношението към тях. За няколко месеца начело на ЦСКА те не са получили нито една стотинка от заплатите си. Въпреки незадоволителните резултати Милен остана начело на ЦСКА до края на първенството. Съществува възможност още след срещата с Пирин (ГД) Радуканов да бъде освободен. По тази причина "Титан" организират разплащането с треньорския щаб.

Димитър Борисов даде втори шанс на Милен Радуканов, но този път резултатите бяха трагични. В подкрепа на бившия защитник има куп странични фактори, които му изиграха лоша шега. Въпреки това Радуканов седна на горещия стол с големи обещания. За негово съжаление нито едно от тези не се случи, а приказките за налагане на юноши също бяха на вятъра.