Левски не предлага договор на Митов заради Херо

Спорт

22-05-2013, 12:09

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

„Сините” стартираха операция „Димитров”, чакат „Да” до 1-и юни

Ръководството на Левски отново е започнало разговори с Димитър Димитров, научи „София Утре”. Столичани преговарят интензивно с Херо, след като стана ясно, че настоящият му клуб Черноморец е пред разпад. Както вече се писа заради дълговете на Митко Събев към различни кредитори, звездите на бургазлии ще бъдат пуснати през лятото. Това обезмисля тотално работата на Димитров, благодарение на който Черноморец оцеляваше до момента. Освен това съвсем не е сигурно, че бургазлии ще вземат лиценз за следващия сезон.

За директорът на Левски Иво Тонев това е четвърти опит да привлече Херо. Той го искаше още по средата на миналия сезон, след това го покани в началото на този, после пък го повика за заместник на Илиан Илиев през зимната пауза. Имаше вариант дори специалистите да работят заедно. Досега Херо отказваше на Левски, прозовавайки се на тежкото си здравословно състояние. Сега обаче, когато Димитров пребори рака, когато спаси Черноморец, той няма да има проблем да потегли към „Герена”.

Преговорите с Херо пък са причината все още Тодор Батков и Тонев да бавят предлагането на нов договор на Николай Митов, но вече като старши-треньор. Ако Димитров дойде в Левски, Жадното ще остане отново помощник.

 

 

КАК МЪЖ СИ ОТРЯЗА РЪЦЕТЕ ДО СТАДИОНА НА ЛЕВСКИ - ВИЖ ТУК