Искат Волен в "Биг Брадър"

Мисия София

23-05-2013, 10:48

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Нико Тупарев готов да направи оферта на лидера на Атака

Изявите на Волен Сидеров в първия парламентарен ден, които изобилстваха от актьорски заложби и страсти, предизвикаха любопитни оценки сред бг продуцентите. Те виждат лидера на "Атака" като потенциален и интересен риалити герой, в случай че реши да смени кариерата.
"Волен Сидеров е човек интересен, любопитен и различен. Абсолютен ВИП Брадър герой! Той далеч не е глупав или лишен от потенциал, всъщност върши работата си с впечатляваща енергия", заяви продуцентът на Биг Брадър Нико Тупарев. Той обяви, че със сигурност при желание на Сидеров би го вкарал в евентуално риалити. "Сидеров има качества, блестящи за телевизията. Хиперактивен е, непредвидим, честолюбив. Изобщо не мисля, че играе роля. Напълно натурален е, а тази рязка смяна на настроения е просто задължителна за всеки риалити герой. И най-важното е, че този стил му идва отвътре, той просто е такъв", коментира Тупарев. И добави, че му е ясно, че за момента няма как Сидеров да приеме риалити покана. "Би било глупаво, ако се съгласи, а той е умен. Знае, че в момента "Атака" е новото ДПС - в смисъл, че неговата партия е тази, която играе ролята на балансьор за по-големите сили. Сега му предстоят много по-важни задачи от тв предавания, но някой ден, ако се откаже от политиката, ще е добре дошъл във всяко риалити", категоричен е продуцентът.
Колегата му Джуди Халваджиян също видя във Волен голям потенциал. "Талантлив е за шоубизнеса. Но не и за предаване със сценарий - ако има, ще говори като политик. Ако обаче липсва, примерно в някой брадърски формат, ще се покаже 100% в истинската си светлина", разконспирира го Джуди. За разлика от преценката на Тупарев обаче Халваджиян смята, че в голяма степен поведението на Волен в парламента е актьорско майсторство, а не същност. "Той си гони политическите амбиции до дупка и този цирк е част от неговите средства. Смятам, че почти винаги преувеличава", коментира Джуди Халваджиян пред "Стандарт".