Голямото благотворително пръскане с вода!

Мисия

23-05-2013, 11:28

Снимка:

Сдружение "Самаряни"

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Поредната щура проява, организирана от Сдружение "Самаряни"

Сдружение "Самаряни" кани старозагорци да се включат в поредната щура проява - Голямото благотворително пръскане с вода! За първи път в България подобно масово пръскане с вода ще бъде организирано с благотворителна цел в подкрепа на общественозначима кауза. Освен, че ще се забавляват и ще получат „прохлада“ в горещите летни дни, участниците ще имат възможността и да помогнат на кризисния център в Стара Загора да се превърне в едно по-уютно и по-добро място, където жени и деца, пострадали от насилие да получават така необходимата им помощ и подкрепа.

Правилата:

 - Всеки срещу всеки;

 - Никой да не излиза сух от цялата работа.

Организаторите на събитието ще осигурят:

 - Водни бомби (балони с вода);

 - Цветни кофи;

 - Контейнери с вода.

Как можете да участвате?

Всеки желаещ може да участва в голямото благотворително пръскане с вода. Срещу минимална дарителска такса от 2 лв., всеки ще получи номер за участие в благотворителното пръскане. Със своя номер той ще участва в томбола с атрактивни награди, осигурени от спонсори на събитието.

Записване за участие:

Всеки може да се запише за участие и да получи своя номер от офиса на Сдружение „Самаряни“, намиращ се на бул. „Патриарх Евтимий“ № 57 (с южен вход откъм ул. „Братя Жекови“), в специалната информационна шатра, която ще може да откриете около ГЪБАТА в дните 28 и 30 май, от 17:00 до 19:00 часа или на място непосредствено преди събитието.

Събитието е подкрепено от: Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд, ССИК "Различният поглед", Сдружение "Рома дестини", Младежки общински съвет, Спортен клуб "Траяна", Книжарница "Мистрал", Книжарница "Милсто", Enoteca Marry's.

Заповядайте! Носете си всичко, което може да изстрелва или събира вода – водни пистолети, кофи, шишета и др.