Венци пред SL за мача с Левски: Мъжете в Славия влизат в историята

Спорт

23-05-2013, 14:23

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

При нас няма мишки, Галин Иванов направи уникална простотия, каза Стефанов

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов вече има едно наум, преди да вдигне личния си телефон. Явно бомбардиран с въпроси за това дали е взел пари от Кирил Домусчиев, за да саботира титлата за Левски, босът на "белите" започва разговора с предупреждение: "Ако ще ме питате колко пари ми е броил Домусчиев, няма смисъл да говорим".

Стефанов е категоричен, че играчите в бели екипи, които имат чест, ще излязат и ще играят силно срещу Левски в събота. "Онези, на които не им пука, ще се влачат по терена. Като гледам колко силно играха Литекс снощи срещу Локо (Сф)... Дано моите не играят така срещу Левски, че ще стане страшно!, иронизира шефът на 100-годишния клуб.

"Този мач е въпрос на чест за всички футболисти. Който е мъж, ще излезе и ще играе. А дали Домучиев ще дава пари на някои от тях, не мога да гадая. Мъжете в Славия ще влязат в историята. Мишките, макар да не вярвам да има такива, ще останат отвън, Всички тук осъзнаваме, че с победа над Левски спасяваме сезона и чистим името на Славия", категоричен бе той.

Постъпката на звездата Галин Иванов, който след успеха на Левски над Лудогорец написа във Фейсбук "Само Левски", Стефанов коментира така: "Това бе уникална простотия! Като го попитах защо го е направил, той каза: "Беше майтап". Всеки сам отговаря за себе си, но тази постъпка не е професионална. Все едно Роналдо да напише "Да живее Манчестър Юнайтед". Той е звезда на Реал (Мадрид), няма право, но тук е така", смята шефът на "белите".

"Дали ме задоволява осмото място на Славия? Глупости! Не ме задоволява и седмото, и шестото, нито петото. На това място сме, защото направихме грешни ходове през първия полусезон, а през пролетта играхме на приливи и отливи. Мачът с Левски е единственият ни шанс да се извиним на феновете и няма да го пропилеем", убеден е Венци Стефанов.