Близначки от Пловдив са талисман на Dancing Stars

Пловдив Лайф

23-05-2013, 15:50

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Глория ще представи новото си парче “Пулс”

Оспорваната конкуренция между звездните двойки в Dancing Stars продължава, две седмици преди финала на шоуто. На сцената на спектакъла на сезона останаха най-добрите, най-харесваните и най- амбициозните. Утре вечер Глория ще изненада своите фенове с най-новото си парче “Пулс”, което има различно звучене и  предизвикателство в стил дъбстеп. Текстът на песента е дело на Мариета Петкова и Глория, а аранжиментът е на Калин Димитров.

В петък Алфредо Торес отново ще посети дансинга, но не със салса и “ханш”, а със страстно  танго. Негова партньорка ще бъде   актрисата и тв водеща Мария Силвестър. Съвсем скоро той представи великолепен танц  с водещата Алекс.

Dancing Stars избра своя “Талисман”. 6-годишните близначки от Пловдив, Ивайла и Валерия Димитрови, са малките-големи победителки на финала на играта „Dancing Stars  търси талисман”, а техният хип-хоп единодушно спечели симпатиите на журито. Двете малки дами вече имат 5-6 танцови участия на сцени в родния си град, а зрителите ще се запознаят с тях лично в утрешното LIVE  издание на шоуто.

Коя от звездите ще напусне шоуто в петък, зависи изцяло от зрителния вот.