Шампион с Локо нападна Генов и Узунов

Спорт

23-05-2013, 18:28

Снимка:

lportala.net (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

От 3 години ме лъжат, че ме искат в отбора, а после се крият, изригна Явор Въндев

Нападателят Явор Въндев, който стана шампион с Локо (Пд) през 2004 година, нападна остро шефовете и треньора на черно-белите. Въндев в момента играе на Малдивите, но има желание да се върне в България.

„Прави ми впечатление, че Локомотив привлича какви ли не анонимни футболисти в последните седмици на първенството. На мен Стефан Генов ми каза, че няма място за нови играчи, но след всеки мач се оправдава, че няма достатъчно футболисти.

Мен не ме искат в Локомотив, защото казвам в очите на Атанас Узунов всичко, което прави. От три години ме лъжат, че искат да се върна в Локомотив, но когато дойде време за това, се крият.

Колкото съм дал на този отбор, всички в момента трябва да играят 4-5 години, за да ме стигнат. Единственият, който заслужава да е в отбора, е Тодор Тимонов, защото е добър футболист“, каза Явор Въндев.

В момента той защитава цветовете на малдивския тим Валенсия.

Plovdivutre.bg припомня, че Въндев дори носеше капитанската лента на черно-белите, когато собственик беше Галя Топалова. Нападателят бе привлечен на Лаута от Едуард Ераносян по време на шампионския сезон. Пет години по-късно Топалова отново го продаде на родния му клуб Сливен.

Въндев стана един от любимците на черно-бялата агитка, след като влезе в историята на градското дерби, разписвайки се в 4 поредни мача във вратата на Ботев.