Британски купонджии превземат Смолянско

Пловдив Лайф

23-05-2013, 18:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Известни диджеи се вихрят на поляните край Полковник Серафимово

Смолянското село Полковник Серафимово за трета поредна година ще бъде домакин на британския музикален фестивал на име Meadows In The Mountains в дните между 7 и 9 юни. В програмата се открояват имената на германският DJ Moomin, холандецът San Proper. От Острова ще пристигнат Wbeeza, Jane Fitz и Demob Happy, както и американците Nick Monaco.

Друг известен в ъндърграунд средите гост е половината от известния нюйоркски електронен дует Wolf+Lamb, който самостоятелно използва псевдонима Baby Prince и е едно от големите имена на бруклинската хаус сцена. Пълната програма включва общо над 20 имена, като от българска страна организаторите са поканили диджеите Layla Dane, Bosha и Garo.

Фестивалът, чието мото е "Дивото зове!", освен музикалните включва и други забавления сред дивата природа като арт инсталации и развлекателни занимания, наречени "Къпане под водопада", "Пързалката на смъртта", "Тревен бобслей", както и езда и къпане в термалните извори в близост до локацията.

Билетите за Meadows in the Mountains са на цена от 90 лв. и могат да бъдат поръчани от "Фейсбук" страницата на фестивала, както и на официалния му сайт, предава Дневник.