Само в SL: ЦСКА домакинства в Европа на "Васил Левски"

Спорт

23-05-2013, 20:01

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Нямаме 2-3 млн. лева, за да направим нужните подобрения на "Армията", призна Майкъла

ЦСКА няма да може да играе домакинските си мачове на стадион "Българска армия", потвърди специално за Sportline.bg изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев-Майкъла.

След 5 години без домакински мач от европейските турнири на "Армията", неприятната традиция за феновете ще продължи. За поредна година ЦСКА ще приеме съперниците си от Лига Европа на националния стадион "Васил Левски".

"Няма да домакинстваме на "Армията" в Лига Европа. Има минимална вероятност това да стане, но почти сигурно ще приемем съперниците на "Васил Левски". Има прекалено много изисквания, с които нямаме време и финансов ресурс да се справим. Нови 80 тоалети и 80 журналистически банки, са само част от нещата, които трябва да приспособим на стадиона. Има и много други неща, говорим за инвестиции от 2-3 млн. лева. Няма как да стане в този момент", призна пред Sportline.bg Майкъла.

Георги Илиев добави, че от клуба са получили разрешение да направят козирка над Сектор В, чийто строеж ще започне възможно най-скоро. За пореден път Майкъла заяви, че любимият на ултрасите Сектор Г, ще бъде готов само за месец. За тази цел обаче трябва да се изчака следващата сума за ремонти, която изпълнителният директор ще получи от собствениците.