Секс на коя среща?

Пловдив Лайф

24-05-2013, 14:29

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Една от теориите - в леглото едва на трета среща

Първата среща, първата целувка и първият секс са най-трудни, най-важни, що се отнася до откритието дали има химия между вас, помнят се винаги и със сигурност оказват влияние върху посоката, в която ще тръгне връзката ви.

Секс на коя среща?

Е, на коя среща да си легнете?

Еднозначен отговор няма, но теории има много... Една е особено известна – сексът на първа среща ще ви представи в светлината на лека жена, но ако отлагате този момент, то тогава мъжете губят интерес и нищо чудно, следвайки нагона си, да ви сменят с някоя по-лесна. А какво всъщност се върти из главата на мъжете – че искат секс е ясно и, че такъв няма да откажат на първа среща, също, но мнението им за жената значително зависи от това, на коя среща ще си легнат. Ако търсят сериозна връзка, не е изключено да имат негативно отношение за жената, с която са си легнали на първа среща, пък дори и сексът да е бил страхотен.

Друга теория подкрепя идеята, че сексът трябва да се случи на трета среща – нито твърде рано, нито твърде късно. Имате време да се опознаете и да увеличите максимално сексуалното си желание, без той да е изгубил интерес.

Прибързването със секса няма да го направи по-хубав, нито ще ви обещае бъдеще с този човек, а прекаленото отлагане всъщност отлага един много важен момент – този, в който ще разберете дали имате бъдете заедно, защото сексът е една от най-важните съставки на успешната връзка.

Но най-вече е важно първият секс да е тогава, когато вие почувствате, че го искате (без да спирате сексуалното си желание, отлагайки секса под въздействие на предразсъдъци и без да прибързвате от страх той да не се изплъзне между пръстите ви).

Източник: rozali.com