На Ники му писна - изгони Алисия с писмо

София Лайф

27-05-2013, 13:58

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Певицата се прибра в апартамента на Валери Божинов

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов най-накрая би официално шута на кака си Алисия. Двамата станаха днес първата светска двойка, която обявява края на връзката с декларация.

През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение - да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия, съобщиха Ники и Алисия.

Така бе потвърдена новината, която витаеше повече от седмица в медийното пространсво, че Михайлов има ново завоевание. На него му дотегнала връзката с Алисия, която не стига, че е доста по-възрастна от стража, но и непрекъснато го ревнувала. Двамата се залюбиха в края на 2010-а, а както е известно, преди това фолкпевицата беше с Валери Божинов. Тя дори го дари със син - Валери-младши, който се роди на 12 септември 2007 г. По-късно обаче Божинов се раздели с нея, за да заживее с Николета Лозанова.

След като Ники Михайлов също и показа вратата, сега Алисия ще живее в апартамента, подарен и от Валери.