Гошо Петков избяга от народната любов

Спорт

27-05-2013, 14:11

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Славия плати авансово заплата на вратаря и го пусна в почивка, за да е далеч от София

Вратарят на Славия Георги Петков, който се превърна в герой за половин България и антигерой за останалата половина в последния кръг на шампионата, избяга от "народната любов". Стражът, който бе в основата на загубената титла от Левски, след като спаси всичко, каквото можеше да се спаси пред вратата на Славия, бе пратен в провинцията, за да е далеч от възможни атаки от "синия" лагер.

"Георги Петков е в почивка. Вчера дори получи авансово заплатата си и бе пуснат да си почива. Вероятно е извън София, тъй като се цели да е далеч от евентуални провокации от страна на хора, свързани с Левски", обявиха от клуба пред нашата медия.

Вчера дори информацията, че Петков е излязъл в почивка веднага след злощастния за кандидат-шампиона мач, се пазеше в тайна. Очаква се бившият играч на Левски да се върне на "Овча купел" на 10-и юни, когато "славистите" се събират за лагер.

Както е известно, Петков бе обвинен от "синята" общност, че е саботирал шампионската им титла с добрите си изяви на вратата на Славия. От "Герена" бяха отписали мача с "белите" и предвкусваха титлата. След самоубийственото равенство за Левски Петков бе атакуван, че не е пуснал втори гол във вратата си и дори стана ясно, че му е назначена охрана.