Арестуваха близък на Цеци Красимирова за блудство

Крими

27-05-2013, 14:26

Снимка:

Sofiautre

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Евгени Йорданов-Джино се гаврил със 7-годишно момиченце

МВР арестува в столицата за блудство популярният бизнесмен Евгени Йорданов – Джино. От полицията разкриха потресаващи факти и уточниха, че той се е гаврил сексуално с момиченце на едва 7 години. Към момента са постъпили данни и в прокуратурата, започва разследване срещу 51–годишният милионер. В момента Джино работи за последното гадже на моделката Цеци Красимирова – американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Джино е негов представител за България.

Насилникът Евгени Йорданов е рицар на елитния орден „Свети Михаил”, за която чест мечтаят много наследствени благородници по целия свят. Награден е през 2007 година, заедно с Майкъл Струмейтис и Робърт Хигинс. Наскоро Джино дори участва в благотворителна кампания на БЧК, която имаше за цел да събере средства и храна за хора в крайна нужда.

Евгени Йорданов се прочу най–вече с факта, че стана първият българин, който успя да получи от властите официално разрешение за отглеждане на марихуана. В иска си преди години той заяви, че дрогата му е необходима за лечение на глаукома. Неговата компания се занимава именно с изследване на влиянието на канабиса върху тялото на човека.