Това са най-продаваните женски обувки

Пловдив Лайф

27-05-2013, 14:45

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За всяка дама има по нещо!

При женските обувки има такова разнообразие – ниски, с ток, с платформа, отворени, затворени, спортни и още... И още.

Ето кои са 10-те най-продавани видове обувки в света.

10. Ниски тип "балеринки"

Те са елегантни и в същото време много удобни, особено за ходене в града или дълъг работен ден. Може да ги комбинирате както със спортни дрехи, така и с рокля.

9. Сандали

На девето място са класическите сандали без ток. Всяка дама има такива в гардероба си. Днес са много модерни с няколко каишки и/или камъчета по тях.

8. Високи с отворен връх

Те са много елегантни, не забравяйте педикюра, ако ще го носите!

7. Чизми

Провокативни и секси! В началото бяха само кожени, но днес може да ги намерите от всякакви материи. Продажбите им се изстрелват в есенните и зимни месеци.

6. Сандали на ток

Тук има най-голямо разнообразие на форми и модели. Могат да бъдат в по-ежедневен стил или подходящи за официални събития.

5. Платформи

За ретро шик изберете обувки на платформи. Те са елегантни без да изморяват крака така, както високите тънки токове.

4. Боти

Най-много се продават в неутрални цветове, защото могат да се комбинират с всичко – поли, панталони, клинове.

3. Много високи токове

При обувките на висок ток може да отделим една специална категория – много високите токове. Те са дръзки и секси. Подходящи са за партита и клубове, изглеждат странно в ежедневието или на работа.

2. Маратонки/кецове

Може би изненадващо за някои, но вторите най-продавани обувки в света са спортните. Жените обичат да бъдат женствени, но всяка би се зарадвала на комфорта на спортната обувка. Днес те могат да бъдат доста женствени – модерни са кецовете с искрящи цветове и десени.

1. Класическата черна обувка с ток

Така, както гардеробът не може без малката черна рокля, шкафът на обувки не може без класическата изчистена черна обувка на висок ток. Може да ги носите както в офиса, така и на официална вечеря, подхождат на всеки цвят и на всеки тоалет.

 

Източник profit.bg