Помощ! Заклещих се...не където трябва (СНИМКИ)

Животът

27-05-2013, 15:37

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Осем смешни (и не дотам) случая, завършили с щастлив край

Често намеренията ни, особено необмислените, ни поставят в крайно неочаквани и унизителни ситуации. Ето пример за осмина, успели да разсмеят света, след като се заклещиха там, където не трябваше.

Мъжът, спасен от детското столче в Макдоналдс

Лакомник от Корк, Ирландия се отбил до Макдоналдс, за да хапне.  По някаква причина решил да седне на високия стол, предназначен за малки деца и бебета. Когато не успял да стане, трябвало да бъде извикана полицията. След известна борба униформените успели да го освободят от стола. За късмет на унизения мъж не са му повдигнати обвинения.

Очевидец, според който в ситуацията бил замесен алкохол, успял да направи снимка на куриоза. Говорител от Макдоналдс пък предупредил, че всеки, който използва този стол в ресторантите за бързо хранене,трябва винаги да е под надзора на възрастен.

Мъжът, заседнал в тоалетна в Клеърмонт

Друг господин изпаднал в крайно неудобна ситуация преди дни, след като трябвало да бъде спасен от тоалетна в Клеърмонт, Кейптаун. Той някак успял да заседне в подвижна тоалетна на строеж. Всъщност заседнал толкова много, че само краката, ръцете и главата му се показвали. Според блогър от Кейптаун, който станал свидетел на ситуацията, минаващите наблизо хора чули панически викове да идват от кабинката. След като мъжът бил открит, били нужни 40 минути на охраната, полицията и няколко услужливи наблюдателя, за да го спасят.

Забавното беше, че докато няколко човека се опитваха да помогнат, останалите стояха и правеха снимки и клипове, пише блогърът.

Ученикът, който заседнал в стол

През 2005г Джими Скуфка, ученик в четвърти клас от училище Търтълвил, заклещил главата си в стол, докато „се преструвал, че е Анакин Скайуокър и се бие с Боба Фет.“ Скуфка проврял главата си през дупката на стола и го носил като броня, докато размахвал краката сякаш са 4 лазерни меча. Когато свършило междучасието обаче, Скуфка открил, че не може да се измъкне. На място били извикани пожарникарите, които с помощта на режещи клещи и трион освободили момчето.

Обирджията, заседнал във вентилационна шахта

През 2007 година в новините попадна мъж, който опитал да обере аптека, но завършил безславно в ареста, след като преди това заседнал във вентилационна шахта в продължение на 10 часа. На пожарникарите им трябвали час и половина, за да освободят 25-годишния Джефри Мумани от металната шахта.

В понеделник вечерта Мумани отворил капака на шахтата и се опитал да влезе в аптеката през нея, но заседнал. Мъжът започнал да вика за помощ към 8 часа сутринта на следващия ден. Отървал се само с леки порязвания и бил в стабилно състояние. Обвинен е за влизане с взлом, наред с други обвинения.

Затворникът, заседнал в стена по време на бягство

Опитът за бягство на бразилски затворник свършил с унизителен и забавен провал, след като дебеличкият престъпник заседнал в стената. След като пазачите открили горкия затворник в дупката в стената, първото нещо, което направили, било да го снимат. Използвайки метална тръба от душ, затворникът и негов съучастник пробили дупка в бетонена стена. По-дребният мъж преминал и избягал, но другият си останал в стената. За негово нещастие, въпреки усилията на съкилийниците му зад него, той бил здраво заседнал. Пазачите извикали пожарникарите, които разширили дупката и отървали затворника без никакви наранявания.

Тийнейджърът, заседнал в комин

Това Дядо Коледа ли е? Не. Всъщност е 17-годишно хлапе, което се е опитало да се спусне през комина. Вместо това обаче останал заседнал в него почти 12 часа. Някои го наричат карма: момчето се опитвало да обере къщата. Пожарникарите от Джорджия извадили Реналдо Джак от комина и побързали да го арестуват. Неговият съсед, Един Родригес, казал, че чул някой да вика за помощ и се обадил на 911.

Собственичката на къщата, която Джак се опитал да обере, казала, че нямала представа, че някой бил заседнал в комина й цяла нощ.

Детето, заседнало в машина за близалки

Едно австралийско дете толкова искало близалка от машината, че се промушило през тесния отвор, от който излизат лакомствата, но останало затворено вътре. 2-годишният Коен Стоун влязъл в машината в италиански ресторант, където майка му го била завела за рожден ден на негов приятел. Бил извикан ключар, който след 45 минути успял да освободи момчето.

Пияният лос, който заседнал в ябълково дръвче

Не е човек, но случаят е също толкова странен. Един лос заседнал в ябълково дръвче в Готенбург, Швеция на 6 септември 2011г. Животното се опитвало да яде ябълки от дървото и според полицията се напило от ферментиралите плодове. Лосът бил освободен от полицията и след като си подремнал на поляната, изтрезнял и се върнал в гората.

 

Източник 359.bg