Изрод убил баба и дядо и изнасилил 2-годишно момиченце

Животът

28-05-2013, 09:34

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В Аляска са потресени от жестокостта на престъплението

Семейна двойка се върна у дома след посещение в кино, за да завари неописуема сцена на ужаса. Гол мъж е пребил техните баба и дядо до смърт и изнасилвал тяхната 2-годишна дъщеря.

71-годишният Тъч Чи и 73-годишната му съпруга Сорн Срип бяха открити мъртви в Анкъридж в Аляска в събота вечерта. Според полицията, и Срип, и прощапулника са изнасилени. Полицаите са арестували 24-годишния Джери Актив, докато той се опитвал да избяга от местопрестъплението само по боксерки. Регистрираният в списъка със секс престъпници по-късно е обвинен в убийства първа и втора степен, изнасилване и грабеж, пише novini.bg. Актив е бил освободен предсрочно с наложена пробация, след като е лежал в затвора за аналогично престъпление, извършено преди четири години, съобщава Anchorage Daily News.

През 2009 г. той е нахлул в къща в Тогиак и е изнасили 11-годишно момиче, докато семейството й било заспало. После атакувал други трима членове на семейството. 24-годишният е лежал за изнасилване на непълнолетен през 2010 и 2011 г., сочат съдебни документи.

Тази пролет той е бил хванат в нарушение на пробацията си, като тя е удължена до 2014 г. От полицията съобщиха, че семейната двойка, на около 20 години, е отишла в събота вечерта на кино заедно със сина си и е оставила 2-годишната си дъщеря на грижите на Чи и Срип. Те са се върнали малко след 20 часа и са заварили входната врата заключена от вътрешната страна с верига. Те обаче са погледнали през процепа и са видели едно от телата на своите баба и дядо.

Бащата разказа на полицията, че е влязъл в къщата през разбит прозорец и е заварил телата на Чи и Срип. После той видял как гол мъж изнасилвал дъщеря им в спалнята. Съпругата му се обадила на спешния телефон 911, а диспечерът е чул викове в телефонната слушалка. Тя му разказала, че мъж е нахлул с взлом в дома им и е убил баба й Срип. По думите й, мъжът бил гол с татуировки по тялото.

Съпругата, която била бременна, и мъжът й са се опитали да заловят заподозряния и избухнала борба, разказва сержантът от местната полиция Славомир Маркиевич. Заподозреният, облечен само в боксерки, е успял да избяга след няколко минути съпротива, добави той.

Стражите на реда са успели да го задържат една пресечка по-надолу от къщата. „Той е оказал известна съпротива, но в крайна сметка е бил арестуван“, каза Маркиевич. По думите му, заподозряният е влязъл в къщата през прозорец.

Двегодишното момиченце е било отведено в болница за съдебно-медицински преглед. В резултат е потвърдено, че детето е било изнасилено. По-късно в болницата й е била направена операция във връзка с получените рани.

Следователите са потресени от жестокостта на престъплението и възрастта на жертвите, заяви говорителят на местната полиция Антиа Шел. „Те казаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали в живота си, а те са калени детективи“, добави тя.

По думите на Маркиевич, за момента не е установена някаква връзка между престъпника и жертвите. Жертвите са членове на голямо семейство, което е живеело в апартамент на първия етаж заедно със своята внучка и съпруга й, които са родители на малкото момиченце и нейния четиригодишен брат. 90-годишният прадядо на младата семейна двойка също е бил в апартамента по време на престъплението.