Галеви убити, Разград е новата столица на амфетамина

Крими

28-05-2013, 10:58

Автор:

София Утре

Всичко от Автора

Арабски трафиканти отдавна имали зъб на Братята заради разстрела на Фатик

Шокиращ слух, че дупнишките мафиоти Пламен Галев и Ангел Христов са убити, а телата им заровени, за да не бъдат открити, пълзи от известно време в ъндърграунда. Според ченгета мастити международни трафиканти от арабски произход отдавна имат зъб на Галевите. Двамата се сочат като поръчители на над 10 убийства, свързани с овладяването на каналите за трафик на амфетамин от България към Близкия изток. В МВР дори имало разработка, според която Галев и Христов лично са поръчали убийството на Фатик, сочен като краля на каптагона.

След екзекуцията на Филип Найденов, бившите барети поемат неговите контрабандни канали за трафик на амфетамин, твърди „Уикенд”. През 2003-а Пламен Галев и Ангел Христов отварят фабрика за Дрога в Дупница, като използват мощности и специалисти от фармацевтичния завод.

След серия от мафиотски убийства, подкрепени и от родните служби за сигурност, Пламен Галев и Ангел Христов се превърнаха в абсолютни монополисти в трафика и производството на амфетамин. Те бяха разжалвани през 2009-а, когато бяха осветени и дадени на съд за рекетьорски изтъпления в Дупница, констатират ченгета.

„Новата база за производство на амфетамин е в Разград – затова Галеви станаха ненужни”, твърдят мнозина.

 

КАК БАНДИТИТЕ В СОФИЯ ВЕРБУВАТ БАБИЧКИ - ВИЖ ТУК