Жадни за емоции и съпруг бягат към Велинград

Животът

28-05-2013, 12:35

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Започва фестивал "Необвързаните"

"Грандфест" съвместно с ансамбъл "Българе" организират първия по рода си международен фестивал "Необвързаните". Поканени са всички, които са жадни за забавления, емоции и вълнуващи срещи, пише Стандарт.

Началото е 7 юни, а мястото – Велинград. Градът отдавна е наложен като СПА-столицата на Балканите и разполага с най-добрата база от хотели, СПА-центрове и уникална природа. За комфорта на участниците в събитието ще бъдат осигурени 3-, 4- и 5-звездни хотели, предлагащи различни пакети и отстъпки.

До края на феста – 16 юни, всички неангажирани мъже и жени ще могат заедно да изживеят незабравимо пътуване от запознанства със себеподобни по интереси и търсения до участието им в създаването на лични истории с непредвидено добър край.

Провеждането на първия фест съвпада и с още едно събитие – 5 години от провъзгласяването на Велинград за СПА-столица на Балканите.

Програмата на фестивала включва дни, изпълнени с изненади състезания, ролеви игри за сближаване между половете, тематични вечери, концерти с участието на популярни български звезди, известни личности от изкуството и шоубизнеса, разнородни събития. Всичко това с една цел – да предизвика експлозия от чувства и емоции, които ще събират необвързаните и търсещи ново предизвикателство.

Единствените условия за участие във фестивала са желаещите да са пълнолетни и необвързани и да са регистрирани предварително на обявените затова места.

До момента има над 150 реално записани участници и над 5000 посетители, като техният брой расте с всеки изминал ден.

Румъния изпреварва по интерес Гърция и за сега заема първото място с близо 140 кандидати, изявили желание да участват. След нея се подрежда Сърбия с над 100 желаещи и южната ни съседка Гърция – 60 представители и на двата пола. Във фестивала ще се включи и един български бизнесмен, чието име засега остава в тайна.

Ако откриете своята половинка и сте нетърпеливи, ще имате възможност да кажете заветното "да" още във Велинград. Общината гарантира служител, който да скрепи в официален брак двойките.

Тони Димитрова ще пее по време на фестивала, Коцето Калки ще се включи в романтичната вечер в парка, примата на националната опера и балет, Веса Тонова, също ще присъства.

В продължение на почти 10 дни всеки ден ще има различни събития.