Стягат бойкот на учебната година заради спортната министърка

Мисия Варна

28-05-2013, 18:01

Снимка:

YouTube

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спортната министърка ще се бори за учебници по турски (ВИДЕО)

ВИДЕО: На предизборен митинг на ДПС проф. Мариана Георгиева обещава да работи усърдно за въвеждане на учебници на турски език в българските школа

Ако проф. Мариана Георгиева влезе в управлението на страната на 15 септември няма да пусна сина си на училище. Това заяви областния координатор на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) за Североизточна България Костадин Костадинов. Той призова същото да направят и родители, учители и студенти. 

Решението на Фронта във Варна за бойкот на учебната година идва в отговор на изказване на кандидата за министър на младежта и спорта Мариана Георгиева. Снощи в мрежата се появиха кадри от предизборен митинг на ДПС някъде в Делиормана, на които Георгиева обещава да работи усърдно за въвеждане на учебници на турски език в българските училища.

Ако все още някой не е гледал видеото от предизборния митинг на ДПС с обещания за учебници по турски, нека го направи и сам да прецени такъв министър на младежта ли трябва да има България, призовават от Фронта.  Едно е да се заиграваш с "тънките струни на електората", друго е да обещаваш национално предателство заради шепа гласове, смятат още от ръководството на НФСБ и допълват, че Пламен Орешарски моментално трябва да оттегли номинацията на проф. Мариана Георгиева. 

ВИДЕО от предизборния митинг на ДПС