Любовен хороскоп за юни - I част

Животът

29-05-2013, 07:39

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Страст за Стрелци и Близнаци, пътуване за Овни и Везни

Вижте какво ви очаква според специалистите на eastrolog.com

ОВЕН

Планетата на любовта – Венера, която е и господар на Дома на двойките, ще придружава Меркурий почите през целия юни. Това значи, че ще общуват с любимия човек повече от всякога. Ще имате остра нужда да споделяте впечатления, да водите дълги разговори, да пишете горещи писма, да правите изявления, признания и т.н. Всичко това ще ви доказва важната роля, която изречените и написаните думите имат.

Заради присъствието на Меркурий връзката ви ще бъде свързана с пътувания. През юни ще обикаляте заедно с половинката си. Ще пътувате по сантиментални прични, а тези които още нямат любим може да го намерят „по пътя” или пък ще се съберат с някой, който не се задържа дълго на едно място. Това може да означава и склонност към експерименти и флиртове. В отделни случаи може да се усети известна нестабилност, колебания или сантиментално раздвоение. Интерсът ви ще бъде привлечен от интелигентни, бързи и гъвкави личности с младежки вид и дух.

В първата половина на юни може да се очакват усложнения, пречки и неприятни изненади.

ТЕЛЕЦ

Сатурн ще навлезе в Дома на двойките на телците и ще формира дуо със замечтания Нептун. Това предполага, че идния месец хармонично ще съчетавате разум и чувства, отговорност и страст, практичност и идеализъм. В първата част на юни Венера ще се включи в съюза на двете външни планети, което е обещаващо явление. Това може да е най-щастливият ви период през тази година.

В последните десетина дни на месеца ще дойде ред на Слънцето да формира тройка със Сатурн и Нептун. Това ще благоприятства за някакво голямо постижение или изява. На 26-ти юни Юпитер ще навлезе в Рак където с посочената в началото двойка планети ще формира т. нар. „водна пирамида”. Това ще рефлектира позитивно в сферата на връзките в продължение на цяла година.

Завръщайки се през юни, Марс – господарят на Дома на двойките при телците ще донесе ентусиазъм и дързост. Близостта му с Юпитер ще ви вдъхне оптимизъм и сила – ще добиете апетит за приключения и кураж да предприемете първата стъпка. Отвъд романтичния ентусиазъм може да се усети зависимост между интимните отношения и материалното ви положение през месеца.

БЛИЗНАЦИ

За вас юни ще бъде по-горещ от обичайното. Минавайки през Близнаци, Марс ще подсили страстта ви, ще даде воля на бляновете и сексуалните ви пориви. Юпитер ще посети за кратко вашия знак. Той ще формира тандем с червената планета, който допълнително ще засили еротичните ви вълнения. Това ще доведе до значими събития в интимния ви живот. Все пак не бива да забравяме, че Юпитер е владетел на Дома на двойките на Близнаците.

И не стига всичко това ами вашата планета – Меркурий ще съвпадне с Венера – повелителката на любовта и чувствеността, през по-голямата част от месеца. Звучи малко сложно, но за вас астрологичните подробности няма да са важни. Просто знайте, че ви чака месец изпълнен със страст, който ще ви предложи незабравими моменти. Любовта ще е навсякъде. Просто отворете очи, за да я видите и протегнете ръце, за да я уловите.

РАК

След май, който може да е породил проблеми или застой в интимно отношение, ви предстои един юни, в който звездите са решили да ви покажат своята благосклонност. Като начало планетата на любовта и хармонията – Венера, ще прекара известно време в Рак между 3-ти и 27-ми юни. Това е страхотна новина, защото вечерницата ще подсили сантименталните ви изживявани. Ще повиши вашия чар и уменията ви за съблазняване. Тя ще открехне сърцето ви и ще нагласи подходящите обстоятелства за интимни срещи и лични мигове на щастие. Под блясъка й ще се родят нови връзки или съществуващите ще се балансират - ще се постигне консенсус и помирение с любимия човек.

Венера ще бъде придружавана от Меркурий през почти целия месец. Комбинацията ще бъде забавна, разпускаща и дори малко фриволна. Но след период на аскетизъм, кой би отказал малко палавост, малко освободена от предразсъдъци и задължения любов? А защо не и малко новаторство и експеримент.

ЛЪВ

За лъвовете юни обещава да е относително спокоен. Нещата могат да останат в рамките на обичайното и нищо ново или важно да не се случи. Не е изключено обаче това „мълчание” да е признак на някаква мистерия или тайна. С Венера в 12-ти дом понякога се случва любовта да се появи и възцари тайно, далеч от хорските очи.

Тази позиция на вечерницата обаче може да е признак и на някакво раздалечаване, на разочарование или предателство. Друг път пък тя показва загуба на чувството за реалност, напразни надежди и дори емоционално пристрастяване.

Каквато и да е причината живото, спонтанно и открито изразяване на чувствата ви ще заглъхне през идния месец. Възможно е да изгубите контрол върху личния си живот, може да нямате достатъчно свобода на движение или да пропуснете да внесете яснота относно своите действия. Тази фаза на объркване обаче е временна. На 27-ми юни Венера ще напусне „зоната на здрача” и ще навлезе в Лъв, усмихвайки ви се обещаващо.

ДЕВА

Чудесен период за любов и забавления, както и за чертаене на бъдещи съвместни планове. Венера – планетата на любовта и разбирателството ще заеме позиция, която ще ви направи общителни оптимисти и филантропи. Романтичните пориви ще бъдат силни през юни, но те няма да замъглят разума ви и няма да променят сегашните ви възгледи. Надеждите ще останат в рамките на възможното и нищо чудно някои от тях да станат реалност. Ще имате добър баланс между привързаност, чувственост и приятелство – трите съставки, формиращи щастливата връзка.

Излизането сред хора, общуването и участието в групови проекти или изяви пред публика може да имат особено значение за любовния ви живот през юни. Важна роля могат да играят и приятелите ви. Те могат да ви запознаят с някого, да се превърнат в посредници, които по един или друг начин да благоприятстват за развитието на настоящата или бъдещата ви връзка.

Към Втора част.