Любовен хороскоп за юни - II част

Животът

29-05-2013, 08:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Страст за Стрелци и Близнаци, пътуване за Овни и Везни

Вижте какво ви очаква според специалистите на eastrolog.com

ВЕЗНИ

Любовта ще ви застигне при пътуване или ще ви кара да се движите. Възможни са романтична екскурзия с любимия, пътуване, за да видите своята полвинка, връзка от разстояние (започнала по интернет?) или пък ще бъдете с някой от друга държава или друга култура. Именно това може да играе специална роля в интимния ви живот – ще се запознаете с нови идеи, концепции и проучвания за отношенията между половете. Може да погледнете любовта от философска или духовна гледна точка.

Възможно е през юни вашата връзка да ви даде по-широка перспектива, да ви разкрие нови хоризонти както във физическо така и в духовно отношение. Ще имате високи критерии: ще ви привличат хора с авторитет, име и престиж, които се отличават с свои специални качества. Ако сте във връзка ще имате особени очаквания към партньора си, такива, които е малко трудно да бъдат реализирани. Заради различията комуникацията ще е решаваща.

СКОРПИОН

Венера – планетата на любовта и господарка на Дома на двойките при скорпионите ще излезе от мрачния и разочароваш осми дом на 3-ти юни. Щом вечерницата премине в следващия девети дом грижите ви ще изчезнат, ще си върнете самочувствието и личния ви живот ще се подобри осезателно. Хоризонтът внезапно ще се разшири и бариерите – физически или психически, ще изчезнат.

През идния месец ще откриете нови измерения заедно с човека, когото обичате – можете да пътувате заедно или да споделите културни и духовни преживявания. Любовта също може да ви отведе до нови предели на познанието, половинката ви ще влезе в ролята на гид. Не е изключено да предприемете пътуване породено от любов или да започнете връзка от разстояние. Във всеки случай ще имате повече свобода на избор, ако вие самите да поемете инициативата и започнете да предизвиквате събитията, вместо да чакате и да посрещате последствията от чуждите действия. Юни се очертава като месец на вълнения и новости.

СТРЕЛЕЦ

Какъв месец ви чака само! През юни Домът на двойките на стрелците ще приюти най-горещите небесни тела – Слънцето, Марс и Юпитер. Това мощно трио ще ви кара да преливате от енергия и ще ви изпълни с желание да действате – много силна комбинация.

Ако се вземе предвид и факта, че Уран ще бъде във вашия Дом на любовта и еротизма, може да се каже, че най-активните планети на небосклона ще се концентрират, за да помогнат на интимния ви живот. Заключението? През юни определено ви очакват множество събития, които най-вероятно ще са важни, а може би дори зрелищни. Ще бъде период на неустоимо привличане. Възможно е да се влюбите от пръв поглед или да направите луди неща в името на половинката. Чака ви необуздана страст. Не места където има проблеми във връзката или две силни личности се сблъскват, може да се забъркате в бурни скандали или драматични раздели. В други случаи може да се събуди съперничество, ревност и дори агресия във връзката.

При всички положения юни ще бъде много вълнуващ, но внимавайте защото ситуацията лесно може да излезе от контрол.

КОЗИРОГ

Очаква ви период на отдих. С Венера – планетата на любовта, разположена в Дома на двойките на козирозите, юни обещава нежност и хармония. Има сериозна възможност да се влюбите, да раздавате и получавате обич и да напреднете при работа в екип. За близките ви ще е удоволствие да сте край тях, и чувството ще е взаимно.

Наред с Венера, Домът на двойките ви ще приюти и Меркурий. Тази негова позиция ще ви помага допълнително в общуването. Ще стимулира интереса ви към нови неща, промяна и гъвкавост. През идния месец свеж, младежки, игрив бриз ще разведри отношенията ви с околните и ще отнесе сковаността и задръжките. Тази вълна може да „рестартира” дългогодишната ви връзка или да ви донесе нова любов. Събирането на Венера и Меркурий ще ви вдъхне жизнерадост, желание да разказвате вицове и да се смеете, може дори малко да престъпите границата. Това обаче може да е полезно за козирозите, тъй като по природа трудно се отпускат, за да вкусят удоволствията на живота. Насладете се на момента и спрете да се тревожите.

ВОДОЛЕЙ

Домът на страстта и еротизма на водолеите значително ще се оживи. Слънцето, Марс и Юпитер ще прехвърлят енергията си на тази зона, носейки блясък и вдъхновение. През юни вашето тяло и душа ще са готови за нова любов и ако ви се отдаде удобен случай, не се колебайте. А възможности ще има много. Всъщност сантименталните ви импулси ще са толкова силни, че е възможно сами да създадете очакваните ситуации. Трудно ще дочакате другите да предприемат първата стъпка. Ще усещате жажда за приключения и огромен апетит за игри и експерименти. Този юни ще ви насочи към връзки основани само на привличане – без обвързване и отговорности.

Водолеите с улегнали връзки пък могат да почерпят от щедростта на звездите и да си върнат романтичната тръпка, да подобрят сексуалния си живот. За по-темпераментните от вас юни ще е прекрасен месец, за по-срамежливите е удачно време за престъпване на ограничения и табута.

РИБИ

Началото на юни може да ви донесе трудности. Меркурий – господарят на Дома на двойките при рибите ще се противопостави на Плутон. Това може да доведе до пречки, караници и напрежение. Не е нужно обаче да се притеснявате излишно. Проблемите бързо ще отминат и останалата част от юни ще е безоблачна. Меркурий ще се движи заедно с Венера именно във вашия Дом на страстта и чувствата. Комбинацията обещава да ви донесе много забавление и спокойствие в личен план, възможни са флиртове.

Сега не ви е времето за безумна и страстна любов, но може да се отдадете на вълнуващи и кратки любовни истории. Може да е малко повърхностно, но поне няма да се тревожите какво следва. Ще се радвате на вътрешна хармония. Ако пък вече имате стабилна връзка, юни ще е перфектен период да прекарате време и да се забавлявате с вашия партньор – да излизате сред хора, да пътувате. Месецът е удачен за реализация на най-дръзките ви еротични фантазии.

Към Първа част.