След политиката, Деси Добрева се завръща към музиката

Булевард

29-05-2013, 12:25

Снимка:

Studio 5

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата представя I Believe in You & Me

След неуспешния опит да влезе в Народното събрание, Деси Добрева се завръща в свои води - към музиката.

6 юни се очертава като специален ден за нея и почитателите й. В 13:00 часа на съботния ден, в Studio 5, гости и приятели на Деси ще са първите, които ще видят и чуят новата й песен.

I Believe in You & Me е по музика и текст на самата изпълнителка, а аранжиментът е дело на Светлин Къслев.
"Парчето е отделен сингъл, но може да влезе като бонус в албума, който подготвям в момента. То е със съвсем различно звучене, от това, което съм правила досега. Стилът е денс/хаус, като все пак не съм забравила да напомня и за нашия фолклор с няколко фолклорни стилизирани елемента в кулминацията на песента", заяви Деси Добрева и допълва, че именно на това място в клипа се появява и мъжки танцов състав "Етника", които ще бъдат и сред специалните гости на промоцията.

Евгения Палатева също заема ключова роля във видеото към "I Believe in You & Me". Жени е бивш състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика и понастоящем личен треньор на Деси Добрева. В клипа, двете дами се възползват от визуалната прилика между тях, за да разменят ролите си. Те използват именно танца за изразно средство, с което да покажат вътрешния свят на едно момиче…