Юношеските национали възхитени от условията в Созопол

Спорт

29-05-2013, 13:52

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Подобни температури и морски климат ще посрещнат нашите и в Порто, където нашите заминават в неделя

Продължава подготовката на българския национален отбор по футбол до 19 години в Созопол. Футболистите на Владо Стоянов са настанени в реновираната олимпийска база в града и тренират на стадиона, където след две години ще се проведат част от мачовете от Световното първенство за юноши до 15 години.

Днес футболистите тренираха тактика за предстоящите двубои в Португалия. Амбициозният наставник Владо Стоянов сподели, че треньорския екип е разучил в детайли играта на съперниците в групата и има разработени тактически варианти за най-добро противопоставяне на съперниците.

Шефът на националните юношески формации Пламен Михов каза за Burgasutre, че момчетата от отбора много добре осъзнават значението на предстоящия квалификационен кръг и се готвят много отговорно за предстоящите мачове. Според Михов условията, при които се готви отборът са отлични, а времето и мястото са подбрани неслучайно. Подобни температури и морски климат ще посрещнат нашите и в Порто, където нашите заминават в неделя.

За утре е насрочена контролна среща с тима на Созопол, която ще се играе от 18 часа на градския стадион в Созопол и ще бъде генерална проверка за нашите преди решителните мачове за европейското първенство в Литва.