Южния плаж в Сънито отваря за Деня на детето

Туризъм

29-05-2013, 14:02

Снимка:

Монитор.бг, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ивицата ще "ухажва" туристите с десетки екстри

На 1 юни стартира официалното откриване на сезона на южния плаж в Слънчев бряг.

От тази дата до края на месец септември по дължината на цялата концесионна ивица ще работят 26 постоянни постови спасители, медицински екип с реаниматор и лекар-специалист. Поставени са кошчета за боклук, осигурени са съблекални, всички плажни чадъри са разпънати, поставени са и шезлонги.

Плажът е пригоден и за хора с увреждания, за които има изградени специални тоалетни и рампи. Трудноподвижните посетители ще ползват чадърите безплатно.

Те са с надпис и специално лого и за улеснение, са поставени в непосредствена близост до вече изградените дървени непрекъсваеми пътеки.

Те служат за лесно предвижване на хората с двигателни увреждания, както и майки с колички до пясъка, морето и чадърите.

Безжичен интернет за свободен достъп е осигурен за всички гости на ивицата. На входа на плажа на 30-метров пилон вече се развява спечеленият и тази година международен Син флаг. Два пъти в месеца се правят проби на морската вода, дезинфекцира се по преварителен график пясъчната ивица.

Управителят на плажа Кирил Спасов апелира туристите да спазват препоръките на спасителите и да се съобразяват с ограниченията на флаговете.

Нови водни атракциони и перфектни условия за отдих очакват многобройните посетители на южния плаж това лято.

Всички ресторанти, барове, развлекателни заведения в района на комплекса "Какао бийч" отварят врати на 31 май.

Всички открити и закрити нощни заведения ще изненадат клиентите на официалното откриване с атрактивни програми и партита, тематични украси. Спасов каза, че най-големият плюс на туристическия продукт на южния ивица е много доброто съотношение качество-цена. В аванс управителят информира, че българските диджеи стартират купона на „Какао бийч” на 8 юни.

Музикалното шоу повеждат  DJ Deso и DJ Kaiski. Участия ще има и на диджеите Павел Петров, Методи Христов, DJ Tapesh, DJ Daniel Dexter и др. От месец юли започват световните диджей партита. И тази година организаторите ще съберат на южния плаж най-големите имена от цял свят на една сцена.

През Лято 2013 комплексът "Какао бийч" на южния плаж ще радва своите посетители със специални програми, атракции и развлечения. Спасов гарантира, че комплексът е с перфектна подготовка за сезона, предлага отличен туристически продукт и е готов да посреща и "ухажва" родните и чужди туристи с цени няколко пъти по-ниски от конкурентните плажове и заведения в чужбина.