"Дъга" събира малчугани и родители на рожден ден

Мисия Пловдив

29-05-2013, 15:32

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Детската градина става на 29 години

Повече от 160 деца от ЦДГ "Дъга", обкръжени от грижовните си  учители и родители, днес празнуват 29-ия рожден ден на своята любима градина. Техен специален гост ще бъде кметът на район "Северен" Ральо Ралев, неговият екип, представители на Община Пловдив, директори на детски заведения. През изминалите години се утвърдихме като най-предпочитаното място за отглеждане и изграждане на най-малките пловдивски граждани от района, защото тук се работи за формирането на децата в дух на позитивен поглед към света, богата емоционалност и съзнание за род и родови ценности, хвалят се от "Дъга".

В деня на своя празник малчуганите има с какво да се похвалят: тук работят отлично подготвени педагози, половината от които са носители на професионално-квалификационни степени, в момента се изгражда периметрова охрана на градината, а през лятото предстои да се реализира дългоочакваното саниране на сградата, заяви на свой ред районният кмет.

Всеотдайният труд на директорката на ЦДГ "Дъга" Дима Симеонова и на ръководения от нея педагогически екип изпълва родителската общественост с огромно доверие в институцията, където растат здрави, добри и щастливи деца. Днес в 17,00 часа в потъналия с цветя двор на градината те ще посрещнат своите гости с усмивки и ще пеят, танцуват, и рецитират за тях, ще демонстрират онова, което са научили в любимата детска градина. Като на всеки рожден ден ще има много подаръци за децата и изненади за всички празнуващи.