Короноваха най-красивата българка в САЩ, чакаме я в Пловдив

Пловдив Лайф

29-05-2013, 16:45

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

20-годишната хубавица е родом от Хисаря

20-годишната студентка в частния университет DePaul - Невена Чалова, бе обявена за най-красивата българка в САЩ. Това стана на пищна церемония в "Метрополитън Павилън" в Ню Йорк, съобщи сайтът за български новини в САЩ bgworld.net.

Брюнетката е втората носителка на короната "Мис Българка в САЩ'', след като през 2012 г. с приза се закичи Росица Стефанова. Къдрокосата чаровница специално пристигна от България, за да предаде короната на Чалова, предава БТВ.

Журито, в което взеха участие "Мистър България 2009" Мартин Мартинов, актьорът от Холивуд Антон Касабов, четвъртата по красота в САЩ Лаура Чуканов и други, класира на второ място Елена Коларова от Бостън, която се представи с моден етюд, а третото зае Силвия Тасева - момиче на Слави от балет "Магаданс" и възпитаничка на Нешка Робева.

Освен с красива усмивка и стройно тяло, Невена Чалова, която е родом от Хисаря, очарова журито и с прочувствено изпълнение на народна песен. Невена си тръгна от конкурса с куп подаръци, между които чек от $5000 и дизайнерски обувки на Джио Методиев, при който има опашка от Холивудски звезди за уникалните му чепици с марката Джио Джиев.

Победителката ще отдъхва седмица в Пловдив и още една на Черноморието. В града ни красавицата ще отседне в хотел "Лайпциг".