Deep Zone покориха Бразилия

Пловдив Лайф

29-05-2013, 17:36

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Фронтменът на групата разказва специално за Plovdivutre

След едноседмичен престой в най-горещата точка на Южна Америка, Deep Zone се завърнаха в България. Истински фурор предизвика групата с участието си в някои от топ клубовете в Бразилия. Кои са най-ярките спомени от турнето, както и какво да очакват скоро феновете на Deep Zone? Специално за Plovdivutre.bg на тези и други въпроси отговори фронтменът на групата – Дидо.

Преди десетина дни се върнахте от турнето си в Бразилия. Колко и в кои градове имахте участия?

- Здравейте! Имахме две участия в два различни града. Единият град се казва Куяба, а другият беше на около 500 км от него, но името му беше много трудно и така и не можахме да го запомним.

 Работили сте с някои известни диджеи там. Кои ?

- Да. Свирихме с някои популярни бразилски диджеи - Bruno Mendoza.

Как ви прие бразилската публика?

- Бразилците са страхотни хора и страхотна публика. Приеха ни супер топло и много се забавляваха на нашето парти. В момента музиката, която се слуша в Бразилия е от същата стилистика, които са и нашите парчета. Прекарахме си страхотно!

Успяхте ли да разгледате някои от забележителностите в Бразилия?

- За съжаление нямахме никакво време да разглеждаме забележителностите на тази красива страна. Въпреки това успяхме да се насладим на хубавото време и невероятната природа!

Научихте ли нещо на португалски?

- Дааа, научихме някоя друга дума. Благодаря - Obrigado, дума, която използвахме доста често по време на престоя си там.

Опитахте ли бразилската кухня – алигаторско месо или известната там риба пираруко?

- Бразилската кухня е много вкусна. Не сме пробвали алигаторско месо, нито тази риба, но имахме удоволствието да ядем екзотични плодове. Нещото, което никога няма да забравим е сокът от Маракуя. Този сок е наистина удивителен. Всеки трябва да отиде до Бразилия да пие един фреш от маракуя !

Кой е най-яркият спомен, който ще остане у вас от това турне?

- Най-хубавият спомен за нас ще останат хората. Те са толкова топли,открити и гостоприемни. Много са добродушни и искрени към теб. Радваме се, че имахме честта да прекараме повече време с тях и да ги опознаем!

Идва лято. Работа, почивка или и двете?

- Почивка със сигурност няма да има, все пак лятото всеки е настроен да се забавлява.  Познайте кой ще е във вихъра на купона - Deep Zone, естествено!

Какво да очакваме в най-скоро време от Deep Zone?

- В момента записваме нови парчета в студиото,които живот и здраве ще можете да чуете съвсем скоро. Предстоят много интересни неща този сезон,но засега ще ги запазим в тайна.

Пожелайте нещо на читателите на Plovdivutre и вашите фенове!

- Искаме да пожелаем на всички да са много усмихнати, щастливи и да слушат хубава българска музика! Целувки!