Ръководството на Ботев: Long live rock'n roll !!!

Спорт

29-05-2013, 18:43

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С концерта на Дийп Пърпъл поставяме венец на честванията, посветени на 100-годишния ни юбилей, признаха от Колежа

Ръководството на Ботев използва официалния сайт на клуба, за да надъха феновете на отбора за предстоящия концерт на легендарните Дийп Пърпъл.

Ето какво се казва в съобщението, което Plovdivutre.bg публикува без редакторска намеса:

Еуфорията от големия спортен празник е съпоставима само с емоциите, породени от най- ярките и талантливи произведения на изкуството. Бляскавите фиести, сътворени от футболисти и публика, се конкурират само от взривната мощ на рок концертите на най-високо ниво.

След като в последната година стадион „Христо Ботев” бе арена на футболни спектакли, сега нашият дом предоставя своята сцена на гениалните „DEEP PURPLE” да сътворят шоу, на каквото са способни само основателите на стила „hard rock”, вдъхновителите на редица групи и музиканти, възпитали милиони свои почитатели, приобщавайки ги към голямото изкуство.

Забележителното им творчество съдържа едни от най-блестящите рок изпълнения, отдавна намерили своето място във вечността. Творчество, зовящо на  бунт и борба, проповядващо мъдрост и любов, възхваляващо победата и величието на гордия, и несломим човешки дух.

Положихме огромни усилия да доведем великите музиканти в Пловдив, вярвайки  че това е най-достойният начин да поставим венец на честванията, посветени на 100-годишния ни юбилей и да отворим новите, вярваме, златни страници от нашата история.

Надяваме се на Вашето максимално присъствие, още повече, че концертът е на нашия любим стадион. Вие сте способни да вдигнете на крилете на огнените си души нашите гости и да ги вдъхновите за един грандиозен концерт на "Колежа".

Само „Ботев” и „Long live rock'n roll” !!!