Дузина мениджъри и треньори гледат националите до 19 срещу Созопол

Спорт

30-05-2013, 11:05

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

На мача със сигурност ще присъстват наставниците на бургаските Черноморец и Нефтохимик, както и редица треньори на елитни БГ тимове

Много мениджъри, които следят изкъсо изявите на най-добрите млади български футболисти ще присъстват на контролата на националите до 19 години срещу отбора на третодивизионния Созопол. Мачът ще се играе на терена на новия стадион в града от 18 часа.

Освен засилен интерес от страна на жителите и гостите на старинния град, към учебната контролна игра вниманието си са насочили много треньори от страната и региона. На мача със сигурност ще присъстват наставниците на бургаските Черноморец и Нефтохимик, както и на много от местните клубове, които играят в по-ниските дивизии. Макар и не окончателно завършен, стадионът в града дава възможност за провеждането на качествени контроли, тъй като разполага с отличен терен.

В игра днес бургаският наставник на лъвчетата Владо Стоянов ще използва и тримата футболисти на акулите и нафтата Милчо Ангелов, Станислав Дрянов и Милен Гамаков.

Да наблюдават изявите на футболистите ще пристигнат и няколко от треньорите на водещи тимове от елита, което още повече повишава стойността на предстоящия двубой. Само след два дни юношите заминават за Португалия, където им предстоят мачовете на истината срещу техните връстници за влизане в групите на Европейското първенство в Литва през юли.