Ясни съперниците за контроли на акулите

Спорт

30-05-2013, 12:58

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Първите две проверки ще бъдат съответно на 19-ти и 22-ри юни, срещу тима на „Раковски“ по време на лагера във Велинград

Спортно-техническото ръководство Черноморец е предвидило 8 контролни срещи по време на лятната подготовка. Шест от тях вече са договорени, като за останалите 2 все още се търсят съперници.

Първите две проверки ще бъдат съответно на 19-ти и 22-ри юни, срещу тима на „Раковски“ по време на лагера във Велинград, за който Burgasutre, първи писа. На 25-ти юни е предвидена контрола с тима на „Черно море“. Последната в рамките на тренировъчния лагер е срещу тима на „Локомотив“ Пловдив. Тя ще се играе на 29-ти юни в Пловдив.

Следват контроли на 6-ти юли срещу „Светкавица“ Търговище, в Бургас и на 10-ти юли срещу „Берое“, в Стара Загора. Останалите два спаринга са предвидени за 3-ти и 13-ти юли, но съперниците за тях се уточняват. Часовете за провеждане на срещите ще бъдат съобщени допълнително.

Селекцията на „Черноморец-Бургас“ за новия футболен сезон също е в ход. Ръководството на бургазлии е в напреднали преговори с португалски офанзивен халф. От отбора пък засега със сигурност си тръгват Янис Юсеф, Лорис Арно, както и Борислав Балджийски. Предстоят и преговори с няколко футболисти, на които им изтичат договорите. Очаква се предложенията към футболистите и треньорите, на които договорите изтичат в края на юни, да бъдат с редуцирани финансови параметри.