Вуцов за SL: Митов ще се отърси от шока, длъжен е

Оставката на Иво Тонев е загуба за Левски, смята "синята" легенда

Легендата на Левски Иван Вуцов не е изненадан от новината, че Николай Митов остава старши треньор на тима, въпреки загубените две титли през сезона. "Не е изненада, че Митов остава начело на Левски, коментира пред Sportline.bg Вуцов. - Г-н Батков го обяви още преди седмица и знаех, че ще застане зад думите си. Крахът за купата и за титлата не мисля, че е повлиял на решението му, щом остава".

"Малко познавам Николай Митов, но всички видяхме, че когато стана старши треньор, нещата в отбора живнаха. Сигурен съм, че ще се отърси от шока със загубения златен дубъл. Времето лекува. Трябва да може да се отърси, затова е треньор на Левски", категоричен бе съветникът на Иво Тонев.

Запитан какво мисли за оставката на Тонев като изпълнителен директор на Левски, Иван Вуцов заяви: "Това е загуба за клуба. Иво показа, че е човек, който може да е много полезен на Левски. Той ще продължи да помага. Що се отнася до изграждането на сектор "А" на "Герена", сигурен съм, че ще направи всичко възможно, за да го направи. Но това не зависи само от него", завърши бившият треньор.

Още спортни новини тук