Смърфове изпуснаха частния тим на Ботев 2002 (ВИДЕО)

Спорт

30-05-2013, 14:46

Снимка:

lportala.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Родният клуб на Тодор Неделев финишира първи, Локо остана втори, а далеч след това е автентичният Ботев (Пд)

Локо (Пд) изпусна да победи частния тим на Ботев 2002 в своеобразен финал на първенството при деца-център (родени през 2000 година). Двубоят на Лаута завърши 0:0 и по този начин родният тим на Тодор Неделев завърши на първо място в крайното класиране.

Plovdivutre.bg припомня, че това е единствената формация, която продължава да съществува в Ботев 2002 (президент Андрей Павлов). Гарнитурата стои, за да могат да се усвоят парите от бъдещ трансфер на Тодор Неделев, а и от други талантливи футболисти, които преминаха в школата на автентичния Ботев (Пд).

Първите 35 минути на дербито на Лаута преминаха равностойно, с по едно по-опасно положение за двата отбора.

След почивката локомотивците владееха инициативата и топката повече, но жадуваният гол така и не падна. На няколко пъти атаките им бяха спирани със засади, а накъсването на играта от страна на главният арбитър Любен Чолаков допълнително изнерви публиката. В средата на полувремето малките смърфове претендираха за дузпа, а на два пъти Ияд Хамуд изтърва да се разпише.

При успех черно-белите щяха да завършат на първо място, измествайки своя пряк противник. Третото място в тази възраст остана за Ботев (Пд) със сериозна разлика в точките.

Вижте видео от мача, направено от lportala.net: