Яне: Волен е сресан и мотивиран с 10 млн. лева пудел

Политика

30-05-2013, 17:10

Снимка:

Архив

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Волен отново в атака: РЗС са пудели, НФСБ се продали

Как ще обясни, че е взел сам цялата сума, питат от РЗС

ДПС и БСП изпратиха поръчковия надрусан пудел да лае, за да заглуши посланието, което отправи Яне Янев след срещата си с Бойко Борисов към обществото. То е за касиране на тримата депутати от ДПС избрани в София чрез фалшификации в Турция.

"Добре сресания и мотивиран, с 10 милиона лева пудел, силно предозиран с пудра захар се опита да изпълни поръчката на покровителите му от ДПС и БСП, но не успя. Убедени сме, че няма да може да обясни и на собствените си депутати защо е прибрал цялата сума само за себе си. Подлайването му като сритано псе покрай Янев и Борисов едва ли ще умилостиви гласоподавателите му, които вече втори ден го линчуват в социалните мрежи", заявяват от РЗС.

След срещата на лидерите на РЗС и ГЕРБ, депутати от "Атака" излязоха отпред и започнаха да скандират "Горчиво!" срещу Яне Янев и Бойко Борисов.

От РЗС заявиха, че "поръчковият лидер на "Атака" няма как да оправдае гузната си съвест и се стреми да компенсира безсънието си с истерични подвиквания, но не бива да се обръща към тях, а към специализираните лечебни заведения."

Днешният скандал провокиран от "Атака" показва, че Парламентът е превърнат в турски сериал, чрез който олигарсите искат да отвличат вниманието на обществото от същинските теми на държавата и да тушират задаващото се гражданско недоволство, заявяват още от партията на Яне Янев.