Бургазлия сади трева в специален гардероб

Крими

31-05-2013, 11:19

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В изобретението си мъжът испял да инсталира дори вентилация

33-годишен бургазлия е задържан за срок от 24 часа след като полицаи намериха в дома му  оранжерия за отглеждане на марихуана. Това се случило вчера при провеждане на специализирана акция на служители на сектор "Криминалана полиция" при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление "Полиция".

Ченгетата закопчали мъжа в бл. 16 в к-с "Възраждане", където бургазлията успял да измайстори специално пригоден сгъваем гардероб, в който дори инсталирал електрическо и вентилационно устройство, за да отглежда нестандартните си посеви.

Полицаите иззели саксия с канабисово растение с височина около 1 метър и две метални кутии, съдържащи около 150 грама трева. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 14,30 часа вчера в района на бл. 53 в к-с "Лазур", в близост до вулканизатор за ремонт на гуми, полицаи извършили проверка на 22-годишен младеж от града, в когото открили саморъчно свита цигара с марихуана. В текстилна чанта пък открили две полиетиленови пликчета с топчета канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Половин час по-късно в същия комплекс е извършена проверка на кола "Волво", с бургаска регистрация, управлявана от 33-годишен бургазлия. Във возилото ченгетата попаднали на  кутийка с трева. По случая е образувано бързо полицейско производство.