Обединяваме Балканите с музика на Broken Balkanz Фест

София Лайф

31-05-2013, 13:07

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

На 22 и 23 юни HMSU ще озвучат Витоша със страхотна електронна музика

Чакахме, чакахме и дочакахме - ежегодният open air на HMSU!

Един от най-големите и стари фестивали в България Broken Balkanz ще се проведе от 21 до 23 юни в местността Стаболова поляна, пред хижа Момина Скала.

Традицията се запазва и събитието ще обхване живописна местност, разположена на територията на Национален парк Витоша, непосредствено до София.

Дневната част от 08:00 до 20:00 на 22 и 23 юни ще бъде абсолютно безплатна за всеки, който иска да посети красивото място и да слуша дневната селекция от артисти. В нощната част на програмата желаещите да останат ще трябва да си купят билети, които до 21 юни са по 20лв, а на самия ден - 25лв.

Broken Balkanz Фест ще качи на една сцена таланти от Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Румъния, Хърватска, Косово и България, а специалните гости от Великобритания, Бразилия, Холандия и Австрия ще затвърдят високото международно ниво на събитието.

През първата вечер от събитието ще може да чуем избирания два пъти за най-добър холандски drum'n'bass диджей Nymfo и австрийската сензация Mefjus. Гостите за втората вечер също не са случайно подбрани и хедлайнери ще бъдат британецът Optiv и бразилецът BTK.

Всички главни гости ще посетят България за първи път, което прави нетърпението сред тях и феновете двойно по-силно. Пригответе се за голямо парти!