Връщат Стойчо на "Армията"?

Спорт

31-05-2013, 19:25

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стилиян Петров е играч на годината в Астън Вила

Младенов за SL: Почивам в чужбина, не ме питайте за ЦСКА

Въпросът за треньорския пост в ЦСКА продължава да виси с пълна сила. В последните часове слухове от Борисовата градина върнаха начело на "червените" Стойчо Младенов. По непотвърдена информация изпадналото в безизходица ръководство прави всичко възможно, за да върне Младенов на "Армията". "Червените" шефове не успяха да се договорят със словенеца Дарко Миланич, който бе първи вариант за заместник на Милен Радуканов.
Желанието на ръководството е да се раздели с наставника от Видин, но все още не е получило положителен отговор от нито един друг треньор. Сред резервените варианти се завъртя името на Костадин Ангелов, който обаче няма шансове да поеме отбора. Ръководството опита на няколко пъти да убеди Методи Деянов да поеме първия отбор, но бившият футболист на ЦСКА категорично отказва да го направи. В крайна сметка от "Армията" отчаяно са решили да потърсят отново Стойчо Младенов.
Според суховете от ЦСКА са обещали предварително 50 хил. лева на бившия треньор на "армейците". Отделно остава споразумението за дължимите суми към наставника от последния му престой в клуба. Пред Sportline.bg Младенов отрече да преговаря с ръководството, но не пожела да отговори на въпроса дали би поел ЦСКА отново.
"На почивка в чужбина съм. Никой от ръководството не ме е търсил. Не ме питайте за ЦСКА. В момента не желая да говоря по тази тема. Искам само да си почина", заяви Младенов за Sportline.bg

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.