Бивш национал закъса за пари, поставя мантинели на магистралата

Спорт

01-06-2013, 12:17

Снимка:

tundja1915.dir.bg

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

В третодивизионния Тунджа (Ямбол) не са получавали заплати 3 месеца

Футболистът, преминал през тимовете на Левски, Локо (Сф) и екс състезател на националния отбор - Станимир Господинов, полага мантинели на магистралата, за да преживява. Той, заедно със своя съотборник в Тунджа (Ямбол) Марко Марков, който игра в А група за тимовете на Нефтохимик, Сливен и Каварна, са принудени да работят като общи работници на отсечката от петолъчката до Карнобат, научи SPORTLINE.BG.

По този начин играчите на тима от Югоизточната В група се опитват да преживяват, като заработват по 50 лв., тъй като не са получавали заплати от 3 месеца и премии от 4.

„Вече ни писна от лъжи - оплакаха се пред нашата медия футболисти пожелали анонимност – Днес, за пореден път, трябваше да получим дължимите ни пари, но отново имаше причина това да не се случи. До сега президентът на клуба Илия Илиев винаги намира „основателна” причина да не ни изплати дължимото, но днес явно нямаше такава, щом изобщо не се появи на тренировката”, коментираха играчи.

Футболистите все още се чудят дали да излязат в последния двубой за сезона срещу тима на Асеновец (Асеновград) в неделя от 18 ч. в Ямбол.

Както е известно, по наредбите на БФС, ако някой отбор не се яви в един от последните два кръга на шампионата, го вадят от групата.

„Ако в неделя все пак излезем и изиграем последния мач за този сезон, това ще е заради хората в града. Те не са виновни и не заслужават отборът да бъде пратен в селските групи, заради човек като Илия Илиев”, казаха афектирани футболисти на Тунджа Ямбол.