Простреляха мъж, оставиха го в локва кръв

Крими

01-06-2013, 13:09

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Мъжът е с наранявания в областта на главата и кръвозагуба, приет е в "Шокова зала"

30-годишен мъж бе прострелян и открит в безпомощно състояние в Медово, съобщиха от полицията. Това се случило около 22,45 часа снощи в двора на бившите пилчарници на поморийското село, които са разположени извън регулацията на населеното място.

Установено е, че около 19 часа това пострадалият, заедно със собственика на бившите пилчарници - 71-годишен мъж от Котел, се черпили в двора на имота. Час по-късно жената на собственика се прибрала и влязла в помещенията към двора.

Малко след нея се прибрал и съпругът й, който изпратил авера си към дома му. След около 30 минути, възрастните хора чули два изстрела, а след това и стоновете на пострадал човек. Излизайки на двора пенсионерите открили 30-годишният мъж да лежи в локва кръв, като личали следи от пълзене по земята.

Мъжът е с наранявания в областта на главата и кръвозагуба, приет е в "Шокова зала" на МБАЛ - Бургас за медицинска помощ. След преглед е установено, че има вътрешен хематом, обгаряния и разкъсвания в областта на главата, зад дясно ухо. Оставен е за наблюдение, без опасност за живота.

При първоначалния оглед на местопроизшествието и иззели газов пистолет и два газови патрона. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава от служители на Районно управление "Полиция" - Поморие.