Уволниха Петко и Яна от Dancing Stars

Войнишката самба не им помогна да отидат на полуфинала

Тройната войнишка самба на Петко, Яна и Лили им донесе "уволнение". Олимпийската шампионка Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова дадоха своята подкрепа за "Краля на нощта" Петко Димитров, но не успяха да наклонят везните в негова полза. Не помогна и  внушителната охрана на Петко, които подпираха с усмивка журито в гръб, преди да кометират танца на двойката. Титулуваните като най-красива двойка в предаването – Петко и Яна напуснаха дансинга 2 стъпки преди финала след 11 седмици присъствие на сцената.

Стелла и Наско  станаха първите сигурни полуфиналисти и останаха извън танцовите дуели в последната вечер на редовни танцови елиминации в Dancing Stars. Део и Елена са втората двойка полуфиналисти в резултат на зрителския вот. Подкрепяха ги водещият  Ники Кънчев и  шампионката Таня Богомилова, а към тях се присъедини и Графа, който изпълни най-новото си парче "А дано, ама надали" в компанията на очарователната Михаела Филева и VenZy.

Елен Колева и Калоян представиха огнено пасо добле за трима с участието на Живко и също се присъединиха към полуфиналистите.

Там ще бъде и най-младата двойка Ангел и Дорина.

В понеделник 4-те двойки, които достигнаха до полуфинал ще представят своите нови танци и огледалните хореографии, отправени като предизвикателство от строгия съдия Калин Сърменов. Една от тях ще напусне шоуто, а на финала за титлата ще се борят най-добрите три двойки.