Ева Лонгория се развява без бельо (СНИМКИ 18+)

Актрисата показа безсрамната страна на „характера” си

Проучванията показват, че средният американски мъж на възраст между 17 и 49 се чуди около 25 пъти на ден дали Ева Лонгория носи бельо.

Този брой се е увеличил десетократно, когато на 18 май дъжда доста намокри роклята на Ева в Кан и се оказа, че тя е напълно гола отдолу.

Преди да извините нейния гаф припомняме, че това се случи във Франция, където носенето на бельо практически се разглежда от модните блогъри като авангардна и "рискова мода".

Оказва се, че тя прави това навсякъде, независимо на каква географска ширина и дължина на картата се намира.

"Ева никога не носи бельо”, разкрива източник, близък до актрисата пред In Touch, и допълва тя "отива „командо” (готова за действие) на всеки ивент, официален или не. "

Всичко започва като "вътрешна шега сред компанията й от най-близки приятели", когато на сватбата на Марио Лопез "тя пристигна „командо”, и бе хвърлена в басейна, след като се намокри истината „лъсна” пред всички присъстващи."

Марио се ожени през декември миналата година, и малко неприличната репутация  относно бельото на Ева вече се изтърка, точно като шега, която се повтаря отново и отново и отново при всяко парти за последните пет месеца.

Всички вече са принудени да избухват във фалшив смях  по адрес на веселата вагина на Ева. Това все пак е изморително.

"Най-близките й приятелки се дразнят на всичко това, защото смятат, че Ева го прави само за да получи още повече внимание от мъжете", добавя източникът. "И те не искат  вниманието да идва от техните съпрузи и гаджета!"

Ева не може да бъде открита за коментар, защото тя просто ще попита: "Какво е бельо?"