Милчо Левиев отново на сцена в Пловдив

Пловдив Лайф

01-06-2013, 15:52

Снимка:

performer.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пианистът се среща със съграждани за раздумка и концерт

След повече от три години отсъствие от пловдивска сцена Милчо Левиев ще се срещне с културната и бизнес общественост в родния си град в откровен разговор и концерт тази вечер от 19 часа. Мястото е Първо студио на Радио Пловдив, а срещата е наречена „Милчо Левиев разказва...”

Почетен домакин на събитието е Стефан Стоянов, заместник-кмет на Община Пловдив. Пианистът имаше и срещи с най-младата аудитория в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, където заедно с Вики Алмазиду изнесе открити уроци. Изявите на именитите музиканти са част от програмата на  „Камерна сцена Пловдив”.

С музика и думи Маестрото и Вики Алмазиду ще разкажат истински и интересни истории от живота си, ще споделят и за най-новите си музикални проекти и търсения. Макар че не е свирил дълго време тук, Милчо Левиев не е прекъснал връзката с родния си град. Той е в непрекъснат контакт с  музиканти и творци от Пловдив.

Концертът му на „Камерна сцена Пловдив” е възможност да се насладим отново и на цялата онази неповторима енергия на свиренето му. Заместик-кметът ще сподели основните направления на работа по кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата 2019.