Живко Петков с отличен мач и гол за младежите

Спорт

02-06-2013, 10:55

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Другият титуляр в състава на младежите – капитанът Георги Терзиев изигра мача на познатото високо ниво

Младежкият национален отбора стартира с победа участието си в квалификациите за Евро 2015. В мач от група 2 възпитаниците на Михаил Мадански спечелиха с 3:0 срещу Андора в Ловеч. На 5 юни „лъвовете” ще изиграят и втория си двубой в потока, като в 18:00 часа гостуват на андорците.

Отличен мач за нашите изигра централният нападател на Нефтохимик Живко Петков, който е само на 20 години, но показа много сериозни аргументи за титулярното място. Той отбеляза майсторски вторият гол в мача, непрекъснато тормозеше защитата на гостите, направи и няколко запомнящи се отигравания, които при малко повече късмет можеше да се превърнат в голове. Другият титуляр в състава на младежите – капитанът Георги Терзиев изигра мача на познатото високо ниво, като внасяше спокойствие и сигурност в защитата и се представи като истински лидер на отбора.

Съставът на Михаил Мадански тръгва за Андора рано сутринта в понеделник, 3 юни, като полетът от София е в 7:10.

Съставът на България (U21):
Димитър Евтимов, Антон Недялков, Асен Георгиев (85 – Стефан Велков), Георги Терзиев – капитан, Иван Горанов, Тодор Неделев, Божидар Васев (61 – Ерик Почански), Ивайло Чочев, Радослав Кирилов, Живко Петков, Вилян Бижев (64 – Александър Колев)