Левски направи Гаджев непродаваем

Спорт

02-06-2013, 11:35

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Сините" искат нереалните 700 хиляди евро за халфа

Ръководството на Левски сложи цена от 700 хиляди евро на национала Владимир Гаджев, пише Sportline.bg. Халфът иска да напусне „сините” през лятната пауза и да продължи кариерата си в чуждестранен клуб. Засега обаче няма мераклии, които да сложат толкова пари на масата и да откупят правата на полузащитника, който на 18 юли ще навърши 26 години.

През зимата Гаджев имаше няколко предложения да си тръгне от „Герена". Те бяха предимно от азиатски клубове. Тогава обаче играчът предпочете да остане в Левски и да помогне на тима да се бори за титла и купа. В крайна сметка той и съотборниците му изпуснаха и двата трофея.

В последните два сезона Гаджев бе следен и от скаути на италианския Киево. Оферта от отбора от Серия А обаче така и не пристигна. През изминалото първенство Владимир изигра за „сините” 28 двубоя във всички турнири, в които реализира 1 гол. След фиаското в последния кръг срещу Славия феновете отново влязоха в конфликт с него.

Ръководството на Левски взе решение да наложи таван на заплатите на футболистите. Той е от 10 хиляди евро. Клубът започва преговори със състезателите, които взимат повече, за намаляване на месечните възнаграждения. Набелязаните нови попълнения също ще трябва да се навият да играят максимум за такава сума.